Rüyada büyük fareler neye işaret eder?
Rüyamda babamın çalıştığı firma sahibinin yanına gidiyorum, orada kocaman büyük fareler yanımdan geçiyor, çok büyükler ve kuyrukları yaklaşık 2 metre. Fareler benim yanımdan geçerken dokunmasın diye susuyorum ve kuyruğunun geçişi bitene kadar hareket etmeden bekledim, bunu aynı rüyada iki kez yaşadım, bu ne demek acaba? Aynı zamanda adamla normal hayatta bir kez karşılaşmışlığım var, oda genç biri, aynı rüya içerisinde sırt sırta oturuyorduk bir sarışın kadın ona iltifat ediyordu sürekli, bende dinliyordum. Bunu yorumlarsanız sevinirim saygılar.
Takma isim : asudeece
Yaşınız : 28
Cinsiyetiniz : Kadın
Medeni durum : Bekar
Ruh haliniz : umutsuz
Anahtar kelime : kocaman fare, büyük fareler
Rüyada büyük fareler görmek tabiri
Asude merhaba, bu çok ilginç rüyayı paylaşmış olduğun için teşekkür ederim. Bir rüyayı birden fazla görmek ya da aynı konuda benzer rüyalar görmek iki anlam taşır: Birincisi rüyanın güçlü bir mesaj verdiğini gösterir. İkincisi verilen mesajı anlamadığınızı simgeler.
Bana göre senin için ikinci seçenek geçerli. Rüyada fare görmek sayfasında anlatıldığı gibi rüyada fare görülmesi gören kişinin reel yaşamındaki korku, uysallık, değersizlik ve kendine güven eksikliği gösterir. Yetersizlik duyguları ve çevrenizdekilerle kendinizi kıyaslamanız sonucu korkularınızın arttığını temsil ederken rüyadaki farenin büyük olması çevrenizden birinin / birilerinin hayatındaki kimi küçük sorunların sizi de etkilediğini ancak bunlardan etkilenmemek gerektiğini ifade eder.
Dikkat ederseniz hareketsiz durduğunuz fare çekip gidiyor, bu yukarıda anlatılan durumda başkalarının sorunları hakkında belkide hiç müdahil olmayıp sessiz kalmanın daha iyi olacağına işaret olabilir. Rüyanın sonunda birinin başkasına iltifat ettiğini görmen ve bu iltifatları dinlemen aslında senin yaşamında kimi romantizm eksikliği hissettiğini göstermektedir. Bu rüya hakkında daha detaylı bilgi için rüyada fare görmek sayfasını inceleyiniz.
“Rüyada Büyük Fareler Görmek” için bir yanıt
Rüyamda yatak odamızda koskocaman kuyruğu olmayan fare gördüm. Bacaklarımın arasında bana değmeden oradan oraya zıplıyordu, yakalayamadım, evin içine kaçtı, çok buyuk, sıyah ve kuyruğu olmayan korkunç bir fareydi.