Rüyada hoşlandığı kızı görmek ne demek?
Sayın Yorumcu; Adım İrfan, yaşım 23, bekarım, art arda gördüğüm bu 3 rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum.İlk rüyamda hoşlandığım kızın da bulunduğu arkadaş ortamında (ev gibi bir ortam) bir masada karşılıklı oturmaktayız, hoşlandığım kızın yakın bir kız arkadaşı olan ve ortak arkadaşımız olan kız da benim karşımda oturuyor ve bana diyor ki “çok naziksin ama bana verdiğin bu hediyeleri kabul edemem” ve çantasından altın mı gümüş mü olduğunu tam bilemediğim bir bileklik ya da bilezik gibi bir nesneyi geri almam için masanın üzerine koyuyor.
Aynı zamanda ben ona bir kolye de almışım, ama onu iade etmiyor ve onu boynunda görebiliyorum. Sadece bilekliği iade ediyor. Ben de “peki” diyorum ve bilekliği geri alıyorum. Ayrıca bu ortamda hediyeyi iade eden ortak arkadaşımızın erkek arkadaşı, ortak arkadaşım, hoşlandığım kız ve bir arkadaşımız daha var.
Sonra ben bu ortamdan gitmek için kapıdayken ayakkabılarımı giyerken hoşlandığım kız bana “ayakkabiların güzelmiş” diyor, ben de teşekkür ediyorum sonra ayakkabılarıma bakıyorum biraz çamurlu olduğunu görüyorum ve “aslında biraz da çamurluymuş ama” diyorum.
Bu rüyamın akabinde; çarşıda dükkanların önünden geçiyorum ve bir dükkanın içine giriyorum, dükkan bir ayakkabıcı dükkanıymış, “yanlış geldim” diyorum ve çıkıyorum dükkandan, sonra aynı dükkana bir daha giriyorum ve o dükkan artık ayakkabıcı dükkanı değil, muhallebici gibi bir yer oluyor, küçük çaplı bir tatlıcı dükkanı ve benim aradığım da bu tatlıcı dükkanıymış ve ben de tatlı alacakmışım, “tatlı alacaktım” diyorum dükkan sahibine, sonra arkamdan bir ses “o zaman sıranı beklemelisin” diyor, dönüp baktığımda hoşlandığım kızın da dükkanda olduğunu ve oradaki bir masada oturduğunu, benden önce sipariş vermiş olduğunu ve “saat 5 olduğunda alırsın” diyor bana, duvarda asılı olan saate bakıyorum saatin 4:30 olduğunu görüyorum, ben de “iyi madem burada oturur seninle beklerim hem” diyorum, aynı zamanda bu dükkan hoşlandığım kızın evinin altında bir dükkanmış.
Ve son olarak kendimi bir ahırda görüyorum, mahkeme heyeti ile keşfe gelmişiz, ben gerçek hayatta katibim, rüyamda da yine katip olarak görev yapıyorum, o ahırda bir cinayet gerçekleşmiş, onun canlandırması yapılıyor, bir adam iki tane çocuğu öldürüyormuş ve tam bunların canlandırması yapılırken hoşlandığım kız bulunduğumuz yerden geçiyor.
Her üç rüyamda da hoşlandığım kızın bana karşı bir ilgisine dair işaret hissetmedim, genelde tepkisiz, ilgisiz yani. Rüyalarımı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Rüyada hoşlandığı kızı görmek yorumu
İrfan Merhaba, gönderdiğin rüya çok enteresan ve bir o kadarda önemli mesajlar içermektedir.
İlk bakışta sanki bir gençlik rüyası, hoşlandığın kişiyi görmek, sevdiği kızı görmek akla gelebilir ancak rüyaların akışında o kadar önemli bir anlam var ki sende şaşıracaksın.
İlk rüyan maddi değerlere ve üzerindeki yüklere işaret ediyor ( bileklik, bilezik, kolye, altın, gümüş, ayakkabı yük sorumluluk demektir ), ikincisi senin hayallerini özetliyor ( tatlı alma isteğin, tatlı hoş şeyler arzuluyorsun ) son rüya seni gerçeğe döndürüyor ( işin, cinayet, hayatın acımasızlığı ).
Lütfen sılamanın senin için ne ifade ettiğini düşün ve mesajı çıkarmaya çalış. Bana göre de rüyan hoşlandığın kızın senin hakkındaki düşünceleri konusunda bir şey söylememektedir.
Rüyanın unsurları: hoşlandığı kişiyi, kız arkadaş, hediye, bileklik, bilezik, kolye, ayakkabı giymek, güzel ayakkabı, çamurlu ayakkabı, ayakkabı dükkanı, ayakkabıcı, muhallebici, tatlıcı dükkanı, tatlı, mahkeme heyeti, keşif yapmak, ahır. Bu rüya hakkında detaylı bilgi için rüyada hoşlanmak görmek sayfasını mutlaka inceleyiniz.
“Rüyada Hoşlandığı Kızı Görmek” için 5 yanıt
rüyada hoşlandıgım kızı ve en yakın ortak arkadaşımı gördüm hoşlandıgım kız kendi evimde bulaşık yıkıyordu ne anlama geliyor
Rüyada hoşlandığın kızı görmek ne demektir
İyi günler, ilginize teşekkür ederim.
Ben dün bir rüya gördüm benim hoşlandığım bir kız var bu aralar onunla konuşmaya çalışıyorum. Dün rüyamda gene mesajlaşıyorduk, birden ne oldu bilmiyorum “bir arkadaşımın nerede olduğunu” sordu.
Sorduğu arkadaşım daha önce ondan hoşlanmıştı ama kendisi taviz vermemişti ve şimdi o arkadaşım başka biriyle çıkıyor. Bana onu sordu ve dersimizin çıkışına gelip onu bekleyeceğini söyledi, bende “olmaz artık öyle şey, o çocuk şimdi başkasıyla çıkıyor, çocuğun aklını bulandırma” diye gerçekten arkadaşımı düşündüğümden ona sert çıktım, hatta azar çektim gibi bir şey, o cevap atmadı, bir ara da kızı sahnede gördüm ama detayını hatırlamıyorum ve uyandım. acaba bu rüya ne anlama geliyor, teşekkürler.
İrfan selam,
Rüyanız, herhangi bir mesaj vermemektedir. Günlük yaşamınızda kafanızı fazlasıyla taktığınız bazı şeylerin beyniniz tarafından uykunuzda şekillere bürünmüş olarak yansımasıdır.
Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak
Otobüsteydim, en arka yerlerde oturuyordum. Hoşlandığım kızda sağımda oturuyordu ve onun arkadaşı da onun sağında oturuyordu. Elim oturduğum koltuğun sağ boşluğunda destek alacak şekilde duruyordu. Onun arkadaşıyla konuştum. Hoşlandığım kız bir anda elimi tuttu. Daha sonra bir sonraki durakta indim arkadaşı da benimle beraber indi, arkadaşıyla yürümeye başladık, evime yaklaştığım sıralarda uyandım sanırım. Rica etsem yorumlar mısınız merak ediyorum. Yazacak başka bir şey bulamadım.
Takma isim : Fatih
Yaşınız : 15
Cinsiyetiniz : Erkek
Medeni durum : Bekar
Ruh haliniz : Hoşlandığım kişiyle konuşmak istiyorum fakat başaramıyorum
Anahtar kelime : hoşlandığım kızla el ele tutuşmak
Fatih merhaba,
Hoşlandığın birini görmek, güncel bir ilişkinin bazı küçük düzenlemeler ile büyük mutluluklar verecek hale getirilebileceğini simgeler. Bakınız hoslanmak sayfası.