Rüyada yakın arkadaşını görmek ne demektir?
Merhaba. Ben İzmir’de yaşıyorum, arkadaşım ise Fethiye’de yaşıyor. Rüyamda onu gördüm. Önce bilgisayardan kamerayla konuştuk. Sonra ben evin önündeki sokağa indim. Birden o karşıma çıktı. Yürümeye başladık. Yürürken yerde terlik buldu “kullanırım ben bunu” dedi ve aldı.
Sonra benim ilkokul öğretmenime rastladık. Onunda daha önce müzik öğretmeniymiş. El ele tutuşup çember oluşturduk ve dönmeye başladık. Aynı anda “sevgi çemberi” diye bağırdık. Sonra benim okul servisim gelmiş. Onun içine bindik. O eskiden benim oturduğum semtte yaşamış. (Aslında yaşamamış ama rüyamda öyle gördüm. ) Beraber okul hakkında muhabbet ediyorduk ki uyandım.
Bir hayli ilginç bir rüyaydı. Cevaplarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. 24 Mayıs 2012, 00:29
Yakın arkadaşını rüyada görmek yorumu
Değerli okurum merhaba, gördüğünüz rüya sizin kimi tavsiyelere, rehberlik, ya da yeni bilgiye ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Bu rüya hakkında detaylı bilgi için rüyada arkadaş görmek sayfasını mutlaka inceleyiniz.
“Rüyada Yakın Arkadaşını Görmek” için 4 yanıt
ben en yakin arkadasimi okulda gordum ikimizde cok mutluyduk sonra birden arkadasimin ikizi ortaya cikti ama arkadasimin ikizi normalde yok. Simdiden tesekur ederim
Ben rüyamda en yakın arkadaşımı gördüm. Yani o arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Rüyam şöyleydi Ailemden birinin doğum günü vardı daha sonra biz koşuşturarak yola çıktı ve en yakın arkadaşımı kucağında küçük bir bebek ile gördüm….
Bü ne anlama gelior lütfn açıklar mısınız ?
ben yakin arkadasimi gordum ve onun kanser oldugunu ogrendik beraber ogrendimiz an ikimizde cok agladik ve ablam herkezin nasil oleceyini anlatiyordu kalktigimda agliyordum okadar uzuldum.
bu ruya ne demektir, ogrenmek istiyorum !
Rüyamda kız kardeşim ile en yakın arkadaşımi ziyarete gidiyorduk. Minibusteyken en yakın arkadaşımı gördüm, bana “gel” dedi ve ben de kardeşimi bırakıp orada ona koştum. Sanıyorum ki beraber gittik ama kardeşim yoktu. Sonra polise gidiyorum. Hüngür hüngür ağlıyorum. Çıkınca karakoldan yakın arkadaşımi annemle konusuyorken buluyorum. Ve annem ona “Hicrani Gayeden uzak tutun” diyor. Gaye kız kardeşim.